Intercom & Toegangssystemen

Modern – veilig – gebruiksvriendelijk

Uw gebouw is aan een update toe, want moderne voorzieningen leveren tevreden gebruikers op. Intercom- en toegangscontrolesystemen dragen niet alleen bij aan veiligheid en gebruikersgemak, maar ook aan de uitstraling van een gebouw.

U wilt uw gebouw wel upgraden, de veiligheid en het gebruiksgemak verhogen, maar ziet op tegen de ‘rompslomp’ van eindeloos vergelijken en afspraken maken met verschillende partijen. HG Techniek heeft de oplossing: de ‘one-stop-shop’:

  • Advies over welk systeem het beste aansluit bij uw wensen en budget
  • Inkoop
  • Installatie
  • Testen van de installatie
  • Oplevering

Zelf zijn we onder de indruk van de vele mogelijkheden van de 2Voice tweedraads communicatiesystemen. 2Voice biedt ongekende mogelijkheden en ultiem gebruiksgemak. Daarnaast is het geschikt voor kleine systemen én voor configuraties met ruim 4000 gebruikers en tot 68 entreepanelen.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Ook na de oplevering kunt u op ons blijven rekenen, onze storingsdienst staat voor u klaar bij calamiteiten. Met deze ‘one-stop-shop’ service is uw gebouw snel en vakkundig voorzien van een intercom- en/of toegangscontrole systeem.

U zoekt alleen een betrouwbare partij voor installatie of storingsdienst? Ook dan kunt u HG Techniek inschakelen. Neem vooral even contact  op voor nadere informatie.